OVER ONS

Re-trac fijn thuis biedt begeleiding aan mensen die tijdelijk hulp nodig hebben om hun leven weer op orde te brengen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen ondersteuning bij het opbouwen van een netwerk, het op orde brengen van de financiële situatie, het aanbrengen van structuur, het vinden van een passende daginvulling, het zoeken van een geschikte woonplek of het omgaan met psychische problemen.


Het doel is dat iemand op termijn weer zelfstandig mee kan doen in de maatschappij. We werken hierbij met gespecialiseerde ambulante begeleiders / coaches. 


 

Contact

Ik zoek hulp

Soms lukt het niet om je leven zelfstandig te leven en kun je daar wat hulp bij gebruiken. Re-trac fijn thuis is er dan om jou te ondersteunen. 


Lees meer

Ik werk bij de gemeente

We bieden begeleiding  aan mensen die tijdelijk hulp nodig hebben om hun leven weer op orde te brengen. We zetten in op het versterken van de eigen kracht én de zelfredzaamheid van mensen.  

Lees meer

Wie is wie?

Maak kennis met wie we zijn, wat ons drijft en hoe we je kunnen helpen.
Ruud Wijnhoven Ambulant begeleider (Wmo) / Coach
Maud Derix Ambulant begeleider (Wmo) / Coach
Yvette Erkens Ambulant begeleider (Wmo) / Coach
Loes Teunissen Directie / Ergotherapeut
Pieter Kersten Directie / Re-integratiebegeleider
Kees van Vrouwerf Re-integratiebegeleider / Coach
Petra Spreeuwenberg Re-integratiebegeleider / Coach
Twan Kersten Arbeidsdeskundige / Coach
Monique Maasdijk Administratief medewerker

onze cliënten aan het woord

Over ons

Wij geloven dat iedereen op een volwaardige manier mee kan doen in de samenleving, ongeacht je achtergrond, leeftijd, talenten of uitdagingen. Soms lukt dit door omstandigheden niet meer zelfstandig, dan bieden wij een steuntje in de rug.
Lees meer

Het Team

We hebben coaches in huis met diverse specialisaties. Hiermee zijn in staat om bij uiteenlopende hulpvragen ondersteuning te bieden.

Onze expertise ligt bij niet-aangeboren hersenletsel (NAH), diverse psychische problematiek en bij lichamelijke of licht verstandelijke beperkingen. 

Lees meer

WERKEN BIJ RE-TRAC

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. 

Lees meer